22 oktober 2011

Snart i mål...........................

Ja, snart har vi nått vårt mål och klarat av att bygga om hela brorsans trädäck runt bubbelpoolen.
Inte helt enkelt eftersom däcket var i sämre skick än vi trodde och när man börjar riva i en kant så går det sönder i nästa.
Dock är Mannen enormt flitig, påhittig och väldigt uthållig. Att han var stark visste jag från början men SÅ stark - ja, det har imponerat!
Trädäcket är färdigt och vi har påbörjat omgivningen som från början hade några halvglada träd och buskar som egentligen inte var till någon större nytta.
Träd och buskar har sågats, hackats och rivits och här ser man verkligen att klimatet skiljer sig från vårt.
Rötterna har varit enorma och vi har kämpat som djur mot monsterlånga och armtjocka rötter på något som vi trodde var en liten krukväxt.
Oj så möra vi kände oss.
Dock finns det bot mot detta och efter tufft arbete, som vi kände oss oerhört stolta över att ha klarat av, bar det iväg till den KINESISKA MASSAGEN. Vilken njutning!
Fötterna i varmt vatten, ryggmassage i sittande ställning, därefter ryggläge och fot- och benmassage. Gissa om vi båda somnade. Fötterna gnids in i väldofrtande olja medan ansiktet täcks med varm handduk.
Därefter huvud och hårmassage och sedan är det dags att rulla runt för ryggmassage.
1 hel timme!
Helt underbart och man blir som ny.
Sedan var det dags att uppvakta dottern till vänner.
Partyt hölls i föräldrarnas trädgård och jag gladde mig åt att få visa Mannen denna härliga och annorlunda trädgård.
Man kommer in i ett öppet hus, går vidare genom huset ut i trädgården med en oval swimmingpool med vattenfall! 
Forsätter rundvandringen och kommer fram till den öppna spisen framför dansbanan där musik spelas, folk samlas i alla stora soffor, någon dansar och vi vandrar vidare bort till pizzaugnen för att fortsätta ner till TIKI-baren där halmhyddor gjorts om till bekväma kryp-in-soffor och hela baren är en enda trä-och bambuställning där man serveras önskad drink av värden.
Det väller in folk från alla kanter - alla med någon typ av mat som ställs på stora bord och sedan är det bara att förse sig med det man tycker ser spännande och gott ut.
Välj mellan räkor i het sås, salsa, guaccamole, chips, kronärtskockor i dipsås, bröd med härliga pålägg, bönor, smält ost, cupcakes, ostar av olika slag och mer frukt.
Ja. vackra uppläggningar och härliga smaker som helt enkelt måste upplevas.
Man hämtar mer att dricka, cirkulerar och pratar med allt och alla. Lyssnar på musik och skrattar.
Tröttheten satte in framåt 22-tiden och nöjda åkte vi hem för att vakna till en lördag med strålande sol och nya äventyr.
Återstående jobb med poolen får vänta tills måndag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar