7 november 2011

Härlig, spännande helg

Resan till SF påbörjades på fredag morgon när Vännerna Chris och Phil plockades upp och vi ställde kosan mot SF för att stanna mitt i CITY och besöka nybyggda delar av staden.
En härlig lunch avnjöts inne i ett av de gamla lagerhusen (i hamnen) som numera byggts om till en livlig kommers i något jag vill likna vid våra saluhallar.
Det som kan köpas i matväg finns här - jag lovar!
Färden gick vidare genom en stad som visade sig från sin bästa sida och över GOLDEN GATE bron.
Underbar utsikt och fina foton.
Vidare genom Sausalito, en mysig stad som delvis efterliknar San Francisco. Vidare ut längs kusten och till den lilla staden Tiburon.
Goda drinkar på ett soligt däck och sedan återfärd till hotellet.
Väl där skedde ett klädbyte i en hastighet som skulle göra Stålmannen stolt.

Ner i lobbyn för att prova en HAPPY HOUR drink men smakligt tilltugg (allt inkluderat i priset för övernattning) och sedan iväg för att äta middag på en välrekommenderad restaurang mellan POST street och JONES.
Att Golden Gate skulle ha trafikstopp var INTE inräknat i planerna och överfarten tog 45 minuter (mot normala 10) vilket innebar att brorsönerna (som anlänt i tid till restaurangen) blev nervösa att vi inte skulle komma och vem skulle då betala det som redan beställts och inmundigats?
Nåja, vi höll god kontakt (tack och lov för dagens teknik) och for genom San Francisco lika snabbt som ljuset förflyttar sig.
Med håret i oordning och kläder skrynkliga av svett pga av denna skräckfärd som brodern skötte med bravur lyckas vi få en parkeringsplats utanför restaurangen och kliver in som om vi just bara kommit fram helt makligt.
Maten var förbetälld - vi åt got,t skrattade högt och fortsatte därefter gående till vår teater för att där lyssna se och UPPLEVA musikalen HAIR.
HELT OTROLIGT FANTASTISKT!
Efter föreställningen bjöds publiken upp på scen för att dansa och sjunga och vem går upp? Jo Mannen!
Länken kan ses på www.eparty.shnsf.com/1320462000

Kolla in och njut av Mannen i vit tröja och med blomma bakom örat så förstår man hur vi njöt!
Lördagkväll återvände vi till Capitola och resans första regn.



Söndag vaknade vi till strålande sol igen och sommartid som bytts till vintertid även här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar